művész


Somogyi Péter
2

Somogyi Péter

Lélekszerelő.

A gyógyításban mind a lelki okok, mind az energetikai kezelések területén gyakorlatot szereztem. Spirituális szakmai múltam a katolikus valláson kívül a magyar hagyományból indult. Hallgattam Papp Gábort, Molnár V. Józsefet, dr. Varga Tibort, Szántai Lajost, Bakay Kornélt és még sok kiváló embert. A Természetgyógyász Szövetség keretein…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Lélekszerelő.

A gyógyításban mind a lelki okok, mind az energetikai kezelések területén gyakorlatot szereztem. Spirituális szakmai múltam a katolikus valláson kívül a magyar hagyományból indult. Hallgattam Papp Gábort, Molnár V. Józsefet, dr. Varga Tibort, Szántai Lajost, Bakay Kornélt és még sok kiváló embert. A Természetgyógyász Szövetség keretein belül 2002-ben elvégeztem egy extraszensz és egy intraszensz tanfolyamot. Akkor neveztem el a tevékenységemet szerelésnek, mert a gyógyítást túl nagyképű szónak tartottam. Aztán kialakult a lélekszerelés, amelyet 2008 óta tanítok is.

Úgy vélem, az élet minden területén tudok tanácsot adni - gazdagság, teremtés, Isten, félelmek, betegségek lelki okai, párkapcsolat, nőiség, férfiasság, szülői minták, energetikai technikák, és így tovább -, és ezekről előadásokat is tartok.

Szerelmes Duett Nap

Szerelmes Duett Nap

Broadway Ticket Hungary Kft..
  • Lélekszerelő
TITKOK AKADÉMIÁJA

TITKOK AKADÉMIÁJA

Belvárosi Színház
  • Színész

Ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
utalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!