művész


Gedai Ágoston

Gedai Ágoston

Gedai Ágoston orgonaművész

 

Több év zongoratanulás után 2004-ben kezdett el orgonát tanulni a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskolában, Deák László orgonaművész tanítványaként.

2010-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem orgona…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Gedai Ágoston orgonaművész

 

Több év zongoratanulás után 2004-ben kezdett el orgonát tanulni a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskolában, Deák László orgonaművész tanítványaként.

2010-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem orgona tanszakára, ahol 2015-ben diplomázott. Tanárai Fassang László, Pálúr János, Ruppert István és Szabó Balázs professzorok voltak. Fassang László és Pálúr János kezei alatt improvizációt is tanult. Zongoratanára Prunyi Ilona volt. Számos hazai és külföldi mesterkurzus résztvevője volt. A 2015-2016-os tanévben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem orgonaművész-tanár képzését végezte.

2010 tavaszán harmadik helyezést ért el a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában rendezett X. Országos Orgonaversenyen. 2012 nyarán megnyerte az I. Balatonboglári Közönségversenyt. A 2013 őszén Freibergben és Drezdában rendezett Silbermann Orgonaversenyen bejutott a középdöntőbe.

2013 óta rendszeresen orgonál a Pesti Ferences templomban.

2016 januárjától egy másik, nagy hagyományokkal rendelkező templom, a budapesti Páli Szent Vince templom orgonistája.

2016 szeptembere óta a Budapesti Ward Mária Zenei Szakgimnázium zongoratanára és korrepetítora.

Rendszeresen koncertezik szóló orgonistaként, kamaraegyüttesek tagjaként, vagy kóruskísérőként. Számos jelentős hazai koncerthelyszín mellett megfordult előadóként Belgiumban, Csehországban, Lengyelországban, Németországban, Romániában, Svájcban, Szerbiában és Szlovákiában. Szívesen foglalkozik orgonaátiratok készítésével, az improvizáció művészetével és basso continuo játékkal.

 

 

Orgonahangverseny Pünkösd ünnepének előestéjén

Orgonahangverseny Pünkösd ünnepének előestéjén

Általános 2
  • Egyéb

Ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
utalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!